Adj ajándékba császármetszés/VBAC előtti-utáni tornákat!

Blog

Ajándékba is tudsz venni bárkinek komplex videós programjainkból bármit, s ajándékutalvány formájában átküldeni, vagy akár kinyomtatva átadni!

Már jól ismered a Császárvonalas mozgás örömét, a programok hatékonyságát, a minket követők összetartását, lelkesedését, s szeretnéd, ha barátnőd, ismerősöd, rokonod, unokahúgod is megtapasztalhatná? Értelmes ajándékot keresel ismerősödnek a gyermekágy alatt, babás mindennapjaiban, névnapra, szülinapra (vagy csak gondoskodásból), amit nem ajándékoz tovább, hanem valóban a javára válik? Akkor jó hírünk van: bármit ajándékba tudsz adni a Császárvonal mozgás- és életmódos programjainkból a kiszemelt édesanyának!

Videótárunk összes programja ajándékozható, az utalványon egy kódot kap az édesanya, mellyel akkor kezd el mozogni, hasat és heget kezelni, szülés után tornázni, amikor neki megfelelő/ha együtt induló programról van szó, akkor az indulási dátumokat kell figyelnie, melyikre váltja be. Mindössze egy okostelefon, egy laptop, egy asztali számítógép vagy egy tablet kell majd neki, amelyen az előfizetett videókat nézni tudja. Ajándékoddal ráadásul a Császárvonal VIP-csoportjába is belépőt veszel ajándékozottadnak, ahol további ingyenes videókat, tippeket, segédleteket kap és talál császármetszés és VBAC után.

Mit kell tenned?

  • Írj egy e-mailt a hello_kukac_csaszarvonal.hu címre!
  • Írd meg, melyik csomaggal, s milyen hosszú előfizetési időre szeretnéd az ajándékozottat meglepni! Csomagjainkat itt találod!
  • Add meg a számlázási nevet, címet, ahova küldhetjük a díjbekérőt a fentiek alapján!
  • Utalásod után e-mail címedre küldjük PDF-formátumban az utalványt, amit egy éven belül kell a megajándékozottadnak felhasználni (minden információ rajta lesz az ajándékon is).
  • Ha szeretnéd, hogy az utalványt mi nyomtassuk ki, tegyük karácsonyos köntösbe és postázzuk el neked, írd meg azt is leveledben, ennek 600 Ft-os plusz díja van.
  • Az utalványra nem használható fel semmilyen kuponkód/kedvezmény.

A vezetett csoportokban együtt startoló programjainkat különösen meleg szeretettel ajánljuk figyelmedbe, immár a 3. évet kezdjük meg a közösen induló tornákkal, amikor egyszerre több százan tornáznak velünk! Nézd meg őket is! (az indulási dátumokat a programoknál látod)

Ha a programok kapcsán kérdés merül fel, melyik lehet ideális, kérdezz bátran a megadott e-mailen, vagy a hazai legnagyobb, szakértőkkel működtetett Facebook-csoportban, melyet császárral szült édesanyáknak hívtunk életre 2018-ban! Ügyfélszolgálati telefonunkon is elérsz minket munkaidőben!

Köszönjük, ha mellettünk döntesz, ha vásárlásoddal így kisgyermekes édesanyákat foglalkoztató kisvállalkozást támogatsz!