Várunk a Császárvonal VIP-csoportjába is!

Blog

2020 őszén indítottuk el a Császárvonal VIP-csoportját a Facebookon, melybe azokat az édesanyákat várjuk extra tartalmakkal, videókkal, kihívásokkal, tippekkel, további támogatással császáruk, illetve VBAC-jük után, akik bármire előfizettek akár a webre költözött Videótárban, akár korábban a Császárvonal applikációban.

Mi az a VIP?

Célunk ezzel a kisebb közösséggel az, hogy nagyobb figyelmet és törődést kaphasson minden olyan érintett, aki velünk, az általunk kidolgozott és megálmodott programmal gyógyul és erősödik műtétje után. Ebben a közösségben teret kaphat a közösségi támogatás ereje, az egyéni igények, melyek így hozzájárulhatnak ahhoz is, hogy az anyák észrevételei, szükségletei szerint fejlesszük tovább szolgáltatásainkat, programjainkat. 

Maradj mozgásban!

Közösségben nagyobb a motiváció is a mozgásra, nem véletlen, hogy a csoport a "Maradj mozgásban!" nevet kapta Rákosi Dóra, gyógytornászunk szavajárása után. 

A VIP-csoport motorjai: Rákosi Dóra és Kiss Verus, a Császárvonal alapítói

Extrák a nagy anyacsoportunkhoz képest

  • Rendszeresen jelentkezünk itt kihívásokkal, ezek rövid, 2-3 hetes videósorozatai kiválóan egészítik ki a Császárvonal videótárát, a napi mozgást tudják színesíteni, saját és meghívott szakembereink közreműködésével. A videók visszanézhetők, elérhetők maradnak, tematikusan összefűzve a később csatlakozóknak is.
  • A csoportban közzétesszük azokat a kuponkódokat, kedvezményeket is, amelyeket mi kínálunk más szolgáltatókhoz, termékekhez, melyek nekünk beváltak, vagyis mindazt, amit javaslunk a császár utáni felépülés, regeneráció során.
  • A csoportban minden hétköznap tematikus napot tartunk, így az étkezés, a mozgás, a has- és hegkezelés mellett a lelkiek is helyet kapnak, ezekhez tudnak kapcsolódni mindennap a tagok.
  • Élő bejelentkezésekkel segítjük az anyákat az aktuális, császár utáni regenerációt illető kérdéseikkel kapcsolatban, s meghívott előadók is bejelentkeznek megszavazott témákkal.
  • Belsős információkat osztunk meg, elsők között az itteni tagokkal, a fejlesztésekről, a Császárvonalon várható programokról, a háttérben zajló folyamatokról, extra kedvezményekről.

Várunk ide kattintva, ha előfizetőnk vagy/voltál bármikor 2018 nyara óta! Vásárlásod jelentkezéseddel egyidőben a hello_kukac_csaszarvonal.hu címen igazold, köszönjük!