Blog

Blog / - 2019. 09. 03. 09:40

Tízalkalmas női csoport indul császárral szült édesanyáknak

Az eddigi "Szülésnap" néven elindult kezdeményezésünk, női, beszélgetős csoportunk folytatásaként 2019 szeptemberében egy hosszabb feldolgozó csoportot hirdetünk a kimeNŐ-vel és Kánya Kinga trénerrel összefogásban olyan édesanyáknak, akik nem tervezett módon szültek császármetszéssel és ezt utólag nehezen tudják megélni, feldolgozni, beszélni róla.

Blog / - 2019. 04. 02. 08:33

A császármetszés utáni regeneráció támogatása: workshop dúláknak

Dúla vagy, s környezetedben, a hozzád fordulók között is van császárral életet adó édesanya? Szeretnél nekik hatékonyan segíteni már a kórházban, a gyermekágy alatt, hogy minél szövődménymentesebb legyen felépülésük, de nincs saját élményed, vagy ha van is, úgy érzed, egy holisztikus, gyógytornász által összefoglalt tudásanyag nagyban segítené munkádat?

Blog / - 2019. 03. 29. 02:55

Császármetszés utáni hegkezelés szakembereknek - workshop Pécsen

Szeretnél hatékonyabb lenni a császármetszés után hozzád forduló édesanyák terápiájában? Úgy érzed, nincs átfogó tudásod a műtét utáni regeneráció, a heggyógyulás, a hegkezelés kérdéskörét illetően? Szeretnél holisztikus szemlélettel közelíteni a hozzád forduló nőkhöz, akik műtéti úton hozták világra gyermeküket? Ha igennel válaszoltál a kérdésekre, akkor ebből a workshopból csak profitálhatsz!