Médiamegjelenés

Az alábbiakban összegyűjtöttük eddig hol jelent meg rólunk cikk, híranyag, ajánló, velünk készült riport, interjú.

Nyomtatott sajtó


Szabó Emese: Élet a császármetszés után (Képmás magazin, 2018/11, 56-58. oldal) A teljes cikk immár online is olvasható, ide kattintva.


Károlyi Nati: Újraalapozás indul! 3 szülés utáni rekreációs lehetőség anyáknak (HelloBaby! A baba első éve különszám, 2018. november) (a teljes cikk is hamarosan felkerül)


Kiss Verus: Maradj mozgásban császár után is! (Kismama magazin, 2018. december-2019. január, 26-27. oldal) A teljes cikk weboldalunkon újraközölve itt olvasható.

Rádió


  • Félórás beszélgetés a Karc FM-en a Császárvonal projekt ötletgazdájával, Kiss Verussal a Császármetszéssel kapcsolatos információszerző hónap apropóján. A riporter Back Réka. Cikk a beszélgetésről, benne a hanganyag linkje,  ide kattintva . (2019 áprilisa)

 

  • Riport a Rádió Bézs dr. Bézs című műsorában, velünk. "Anyukákkal, egy civil kezdeményezés, a Császárvonal létrehozóival beszélgetünk a szülésről, jó élményekről, traumákról, és arról, hogy miért volt számukra fontos, hogy létrehozzák azt a fórumot, ahol pillanatok alatt érezhetően nagy érdeklődés mellett folyik a párbeszéd, olykor a vita pro és contra a császározásról" - írja a riporter, Kertész Éva a műsor kapcsán a honlapon. A műsor meghallhatható itt. (2019 májusa)


Weboldalak, híroldalakBlogok