címke: császármetszés

Császár után / - 2019. 08. 19. 09:19

Császármetszés és spinning: mikortól tekerhetünk a hasi műtét után?

A császármetszés egy nagy hasi műtét, az utána következő regenerációs idő pedig jóval hosszabb, mint hüvelyi szülés esetén. Ha császármetszés után a beltéri, kerékpáros edzés, a spinning mellett döntünk, az alábbiakat érdemes megfontolni. Gyakori kérdések sorozatunk témába vágó kérdés-válasza, szakértői közreműködéssel.

Császár után / Károlyi Natália - 2019. 07. 18. 01:32

Császármetszés = traumatikus szülésélmény?

Röviden megválaszolva a címben feltett kérdést: nem, szerencsére nem minden császármetszéssel szülő édesanya éli meg rossz, sőt traumatikus tapasztalatként a műtétet és az akörüli történéseket. Ugyanakkor tény, hogy nagyon sokan. Sokkal többen, mint ahányan erről beszélni mernek a legszűkebb bizalmi körükön kívül. Ideje megtörni a csöndet!

Császár után / - 2019. 06. 20. 08:59

20 mondat, amit ne mondj egy császárral szült édesanyának

Intagramon tettük fel a kérdést követőinknek: mi volt az a mondat, az a kérdés, megjegyzés, amit egyszerűen nem értett hasi szülése után, ami a környezetéből érkezett, ami túlment a jó ízlés határán, ami aktuális állapotában elég mélyre ment. Szép számmal írtatok nekünk ilyeneket, ezekből válogatunk - köszönjük, hogy megosztottátok velünk!