Pánik nélkül a császáros műtőben: íme, egy ingyenes relaxációs hanganyag

Császár előtt

Szerző: Kiss Verus

A császármetszés nagy hasi műtét, mely előtt szinte minden édesanya szembenéz félelmeivel, szorongásaival, különösen, ha előre tudja, ez az út vár rá és babájára/babáira a kórházban. Hogy a hasi szülés pillanatai alatt Te is relaxált, nyugodt maradhass, szeretettel ajánlunk egy pszichológus által készített, ingyenes hanganyagot, aminek szövegével már a várandósság alatt is ismerkedhetsz, s így később segítségül hívhatod a műtőben.

A Császárvonal.hu Videótárát folyamatosan bővítjük 2022 tavaszától olyan relaxációs hanganyagokkal, amelyeket követőink igénye, jelzései ihletnek, ezért kapott helyet nálunk a császármetszésre hangolódó édesanyák kismama-relaxációja, a császármetszés utáni, gyermekágyi hanganyag is. A sorozat folytatásaként készült el a császáros műtőben segítségül hívható, ingyenes hanganyagunk is, amit bárki elérhet felületünkön. A hanganyag szövegét Oláh Kata, pszichológus, szomatodráma játékvezető írta.

Olyan édesanyáknak ajánljuk a szülésre való felkészülés vége felé, akik már tudják előre, hogy valamilyen okból a császármetszés lesz az útjuk, s megerősítésekkel szeretnének készülni a műtéti előkészítés idejére, olyan mondatokkal hangolódni fejben, melyek akár az operáció alatt is bármikor felidézhetők. 

Miért érdemes minél többször meghallgatnod szülés előtt?

A kismamáknak megálmodott relaxáció...

  • pozitív hatással van az anya és a baba/babák jóllétére.
  • segíthet téged a babáddal/babáiddal való kapcsolatfelvételben
  • segíthet a ráhangolódásban a műtétet megelőző percekben, illetve a műtőben is.

Ezt a relaxációt bármikor elkezdheted biztonsággal, segítségedre lesz a stressz-, feszültség-, félelem- és szorongásoldásban, s felkészíti a magzato(ka)t is a császáros születésre. Olvasd el korábbi cikkünket arról, mi mindent adhat, ha kismamaként, majd gyermekágyas édesanyaként rendszeresen időt szánsz a relaxációra!

Pánikolós, pánikbeteg vagy?

Korábbi szakértői cikkünkben erre is kapsz tippet, miképp készülj így a műtéti úton történő szülésre!

Készülj fel alaposan császármetszés előtt!