Megújultunk és elköltöztünk: a Császárvonal Videótára immár a weben segíti az anyákat

Blog

Szerző: Kiss Verus

2021. április 30-ig a Császárvonal applikáción belül lehetett kizárólag hozzáférni hiánypótló Videótárunkhoz, a 3 év alatt felgyűlt felhasználói visszajelzések alapján azonban úgy döntöttünk, a weboldalunkra költöztetjük őket, egy alapos ráncfelvarrás és megújítás mellett.

"Miért nem lehet laptopon is elérni a videókat?"

"Butatelefonom van, nem tudok másképp hozzájutni a videóitokhoz?"

"Nem fér a telefonomra az összes programotok, pedig mindet megvettem, mit tegyek?"

"Nagyon kicsi a tablet és a telefonom kijelzője, én nagyobb méretben szeretném nézni!"


...ilyen és ehhez hasonló visszajelzések érkeztek a Császárvonal első három évében az applikáció hiánypótló Videótárával kapcsolatban, így hosszas mérlegelés után, és a dinamikus bővülés lehetősét fókuszba helyezve az addig csak az alkalmazásban elérhető Videótárat kiköltöztettük a https://csaszarvonal.hu/videotar oldalra, teljes pompájában, sok új programmal "felturbózva" az eddigi kínálatot.


Változások

Az applikációban eddig időkorlát nélkül fért hozzá mindenki a megvásárolt, a császármetszés utáni felépülést szolgáló mozgásos, tornás tartalomhoz, ezzel a költözéssel viszont bevezettük fix előfizetési időszakokat, melyből a hosszabb természetesen kedvezőbb. A visszajelzések szerint is jól jön az időkorlát, mert a korlátlanság nem motivál, vagyis sokan írták, így kicsúszott a kezükből az idő, nem használták ki a vásároltakat.

A videók innentől mobilapplikációnktól függetlenül akár a telefonok böngészőjéből, akár notebookon, akár tableten is nézhetők, követhetők. Immár internet-kapcsolat szükséges a lejátszáshoz mindenféleképpen. Aki korábban vásárolt az applikáción belül, az is természetesen eléri a megvett tartalmait a webes felületen, ehhez a korábbi előfizetés számlájára/ a tőlünk kapott kódra van szükség - részletek a cikk végén.

Mit ad, mit tud a Császárvonal Videótára?

Te is arra vágysz, hogy a lehető legszebben gyógyuljon a heged, hasad császármetszés után? Biztonságos, hatékony, látványos eredményeket hozó mozgásprogramot keresel császárral szült anyaként? Online, kötetlenül terveznéd én-idődet gyermeke(i)d mellett? Napi 20-30 perced van minderre? Szeretnél akár a kórházi őrzőtől tudatosan koncentrálni felépülésedre? Hiteles gyógytornászok által összeállított mozgásprogramon vennél részt? A Császárvonal hiánypótló, online Videótárát épp ezért hoztuk létre, s immár több ezer felhasználó pozitív visszajelzésével ajánljuk!

Mi van most a Videótárban?


Akár Androidos, akár iOS-es felhasználó vagy, itt olvashatod, mi a teendőd, hogy korábbi vásárolt tartalmaidat elérd.

Előfizetői előnyök

Akár korábban, a mobilapplikációnkban, akár most fizetsz elő mozgásprogramunk bármelyikére, belépőt nyersz a Császárvonal VIP- csoportjába, ahol számos extra, ingyen videót kapsz, másoknak nem elérhető segédleteket, hanganyagokat, tippeket, motivációt, kedvezményeket. Mindenképp csatlakozz! A VIP-csoportról itt olvashatsz bővebben.

Érdekelnek programjaink? Irány az előfizetés!