Császármetszés utáni komplex tornaprogram: "a csíkok a pocakomról szinte teljesen eltűntek"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Lilla régi motoros a Császárvonal Videótárát és szülés, császármetszés utáni tornáit illetően, ezúttal a "Magamra találó" programmal elért eredményit írta meg nekünk, melynek 2023. március 13-án újabb köre indul, de ugyanezen a napon a haladóbb folytatása, a "Magamra találó plusz" is elstartol! Olvasd a beszámolót, biztosan kedvet fogsz kapni!

Császár utáni torna: visszanyerni az erőt műtét után

"2022 februárjában született a kislányom, az Alapcsomagotokat április végén vettem meg. Nagyon sokat segített a hegkezelés, azt a mai napig szeretem csinálni. A Császárvonal  alapcsomagos tornája volt az első, amivel elkezdtem visszanyerni az erőm" - emlékszik vissza az édesanya, majd folytatja.

Nyártól a Lendület-tornák szippantották be

"Június végén aztán elkezdtem az Alakváltó Lendület-programot! Ezzel jelentősen nem változtak a centijeim és a kilóim, viszont

  • sokkal tónusosabb lett a testem,
  • felébredtek az izmaim,
  • energikusabb, robbanékonyabb és jóval erősebb lettem.

Ezután elkezdtem a Sugar tornát (a cukorháztartás rendezésére létrehozott programunk, IR, cukoranyagcsere gond esetén különösen ajánljuk - a szerk.), ami szintén segített még energikusabbá válnom" - sorjázza tapasztalatait.

Ti mondtátok rólunk...

További beszámolók tornaprogramjainkról itt olvashatók! Videótárunkat ide kattintva érheted el. Ha kérdésed van, melyik lenne nekedvaló, írj a hello@csaszarvonal.hu címre, bármilyen régen is szültél, vagy, ha kismama vagy, császárra/VBAC-re készülsz, mindenkinek van nálunk megfelelő mozgásprogram, relaxációs hanganyag!

Magamra találó: "visszaadta egy részét annak az énemnek, aki a baba előtt voltam"

"Az igazi átütő sikert a "Magamra találó" program hozta az életemben. Tényleg magamra találtam! Újra elkezdtem a régi hobbit, vidámabb, türelmesebb vagyok, könnyebben elfogadom, ha nehezebb napunk van itthon. Nagyon-nagyon hálás vagyok ezért a programért, mert visszaadta egy részét annak az énemnek, aki a baba előtt voltam - és egyedül hiába kerestem, nem találtam. És már be is biztosítottam a helyem a következő körre, a Magamra találó pluszra, mert együtt könnyebb!" - meséli Lilla, és egy képet is csatolt, hogy megmutassa, látható, érezhető testi eredménye is van a rendszeres mozgásnak, ahogy ő fogalmaz: a kislánya első otthonát mutatja meg. "A csíkok a pocakomról szinte teljesen eltűntek a sok extra haskezelős figyelemnek köszönhetően! Köszönöm a csodás munkátokat!" 

A Magamra találó programban rengeteg otthoni has-, heg- és testkezelést tanítunk, használunk száraz testkefét, cellulitkefét a tornák mellett, nyirokkeringést serkentünk, és megannyi módszert adunk útravalóul!

Gyere, tornázz és változz együtt több száz anyával, online, napi 30 percben!

  • Ha kedvet kaptál a napi fél órádat igényló Lendület-sorozatba bekapcsolódni, gyere a közösen, csoportban induló programköreink egyikére! A "Magamra találót" akkor válaszd, ha 3 hónapja szültél, sokat sétálsz, esetleg túl vagy a Császárvonal Alapcsomagján, ha van szétnyílt a hasizmod, gátpanaszod, panaszos heged, vagy csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben szülés után stb. és most mennél tovább a regeneráció útján. Akkor is ez a csomagod, ha sokkal régebben szültél, de semmilyen szülés utáni regeneráló programot nem végeztél

  • A "Magamra találó pluszlegalább 5 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 3-as szintű erősítő, alakformáló program, amit vagy a "Magamra találó" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni regeneráló program után!  

  • A "Magamra találó ráadáslegalább 9 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 4-es szintű erősítő, állóképességet növelő, pörgős program, amit vagy a "Magamra találó plusz" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni, haladó regeneráló program után!



CSATLAKOZOM!