Császár utáni edzés: "a 30 perces online tornákkal megtanultam megszeretni magam"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Evelin két éve mozog a Császárvonal Videótárából, többnyire a közösen induló programkörökkel. Ezúttal arról mesélt, a "Magamra találó" szülés utáni életmódváltós programkör után, hogy a Lendület-programok mit adtak neki az elmúlt egy évben.

Hosszú út a szülés után...

"Evelin vagyok, lassan két éve császárvonalas anya. Számos tornaprogramot megcsináltam ezen idő alatt, én mégis a Lendület-tornákról (az összes eddigit megtalálod itt - a szerk.) szeretnék picit beszámolni. Egy kivételével (Alakváltó), mindegyiken részt vettem 'élőben', vagyis a progamkörök születésekor és indulásakor" - kezdi az édesanya, aki egyúttal megosztotta velünk azt is, mit adott neki ez az egy évnyi Császárvonalas online tornázás, ahol a szétnyílt hasizom regenerálása, a gátizom-panaszok javítása, a hegkezelés, az önszeretet és az életmódtippek is mindig hangsúlyosak, programról programra.

"Nagyon sokat adott, valószínűleg nem is fogom tudni papírra vetni az összes gondolatom. Rengeteget tanultam tőletek: új szavakat, eszközöket és kifejezéseket ismertem meg, mint például: viszcerális kezelés, fascia blaster, SMR-labda, lágylézer-kezelés, bolygóideg - csak hogy a kedvenceimet említsem. A mindennapjaim részévé vált újra a mozgás és sok apró életmódbeli változtatást becsempésztem az életembe" - emlékszik vissza Evelin, aki hozzáteszi azt is, hogy az online közösségünkkel és 30 perces tornáinkkal, videós segédleteinkkel, relaxációinkkal, testkezelést megtanító videóinkkal tanulta meg, mennyire fontos az öngondoskodás, illetve igazán elfogadni, megszeretni magát és elengedni azt, amit épp el kell...

Testtudatosság-fejlesztés és öngondoskodás a császár utáni tornák segítségével

"A változás - ahogy Verus is említette valamelyik videóban - nálam sem egy lineáris, felfelé ívelő dolog. Tele vagyok hullámzásokkal, vannak mélységek és magasságok. Az elmúlt egy év tele volt eseménnyel, eljutottam hasi kezelésekre (viszcerális terápia), feldolgoztam a szülésélményem egy fantasztikus dúlával, hegsérvet találtak nálam. Van sok nemalvás és még mindig tartó szoptatás, megborult hormonok. Mindezek ellenére mégis van egy állandóság az életemben, ezek pedig a császár utáni tornák és az önkezelések. A testtudatosságom egy olyan szintre emelkedett, amiről eddig nem is álmodtam. Talán még igényem sem volt rá azelőtt. Sajnos."

Mi változott? Előtte-utána fotók

"Írhatnék most kilogrammokat, centimétereket, mert valamennyi változás van ezen a téren is. Ingadozás is vastagon. Viszont most először le tudom írni őszintén, hogy nem ez a fontos már számomra. Van egy testem, ami a lehető legjobban szolgál engem a mindennapokban. Rengeteg jó és rossz dolgon átestem vele, a törődést és változatos mozgásokat, ingereket pedig meghálálja. A lelkemre is sokkal jobban odafigyelek, mert mit ér a test egészséges lélek nélkül?" - összegzi az édesanya.


És álljon itt a fotópárok sorozata, amit elküldött beszámolója mellé.


"Verus, Dóri. Végtelen hálám és köszönetem nektek, hogy tanítóim vagytok ezen az izgalmas úton. Nagyon örülök, hogy rátok találtam."

Gyere, tornázz együtt több száz anyával, online, napi 30 percben!

  • Ha kedvet kaptál a napi fél órádat igényló Lendület-sorozatba bekapcsolódni, gyere a közösen, csoportban induló programköreink egyikére! A "Magamra találót" akkor válaszd, ha 3 hónapja szültél, sokat sétálsz, esetleg túl vagy a Császárvonal Alapcsomagján, ha van szétnyílt a hasizmod, gátpanaszod, panaszos heged, vagy csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben szülés után stb. és most mennél tovább a regeneráció útján. Akkor is ez a csomagod, ha sokkal régebben szültél, de semmilyen szülés utáni regeneráló programot nem végeztél

  • A "Magamra találó pluszlegalább 5 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 3-as szintű erősítő, alakformáló program, amit vagy a "Magamra találó" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni regeneráló program után!  

  • A "Magamra találó ráadáslegalább 9 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 4-es szintű erősítő, állóképességet növelő, pörgős program, amit vagy a "Magamra találó plusz" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni, haladó regeneráló program után!