Így zajlik a császármetszés - animáció a műtétről

Császár előtt

Ha szeretnéd tudni, hogy mi is történik császármetszés közben, az alábbi, vér nélküli videót ajánljuk figyelmedbe. A műtét menete, a beavatkozások egymásutánja könnyen értelmezhető belőle laikusok számára is.

A császármetszés nagy hasi műtét, 10 réteget érint (vágni, széthúzni). Egy egyszerű összeállítás segít értelmezni - akár a műtét előtt, akár utána - mi is zajlik, zajlott operáció közben.

Olvass, tájékozódj a műtétről még bővebben!

A Császárvonal applikációjában hosszú, könnyen érthető leírást olvashatsz a műtétről, a műtéti előkészületekről és a beavatkozás utáni időszakról is, mind a kórházi, mind az otthon töltött, gyermekágyi napokról. Letöltötted már?

 

A műtét utáni testi-lelki felépülésről

Megtalálsz a Csaszarvonal.hu-n minden fontos írást a műtéttel, felépüléssel kapcsolatban, ajánld ismerőseid figyelmébe is! Írunk arról


Regenerálódj, mozogj velünk császár után!

A Császárvonal egyedülálló Videótárában komplett regenerálóprogramot (császármetszés utáni tornák, hegmasszázs, légzőtornák, sebkímélő segédvideók - a minél hamarabbi gyógyuláshoz, ideális sebgyógyuláshoz, minél szövődménymentesebb felépüléshez) is találsz, hegkezeléssel, melyek előfizetésével és alkalmazásával gyógyulásod jobb minőségű, szövődménymentesebb lehet a nagy hasi műtét után, a szövődmények pedig mérsékelhetők (hasűri összenövések, trombózis stb.).

A szülés utáni regenerációban a 3. hónap után is támogatunk, segítünk, keresd "Magamra találó" programunk aktuális időpontjait!