"Csodálatos ez a kártyapakli, tényleg lendületet ad" - Holdvirág motivációs kártyák

Blog

Szerző: Kiss Verus

2021 decemberében érkezett meg a nyomdából legújabb termékünk, mellyel szelíd lendületet szeretnénk adni az arra nyitottaknak, nemtől, kortól, életcéloktól függetlenül. Holdvirág motivációs kártyacsomagunk immár rendelhető.

Akár a császármetszés utáni tornákhoz, VBAC-re való felkészülésed során, akár a szüléssel kapcsolatos megéléseid feldolgozásához, akár a gyermekágy kihívásainak könnyebbé tételéhez, netán újbóli munkába állásod kapcsán, újabb babaprojekt előtt, életmódváltásod "küzdelmeihez" van szükséged egy kis támogatásra, szeretettel ajánljuk a Császárvonal termékcsaládjának legújabb termékét, a Holdvirág motivációs kártyákat.

Motiváció: életerő-mozgás-változás-öngondoskodás

A kártya alap motívumvilága - amelyből grafikusunk kiindult - a holdvirág. A holdvirág, mely a sötétben virágzik és pompázik, s egyben azt szimbolizálja, hogy mindannyiunknak megvan a maga holdvirágos története, amikor a sötétet, motiválatlanságot, magányt, tanácstalanságot, mozgás-, esetleg ingerszegény életet megtapasztalva végül növekedtünk, változtunk, továbbléptünk, fejlődtünk. A jövőnk gyakran áll vagy bukik azon, hogy ezekben az időszakainkban mit is teszünk, mennyit mozgunk, pihenünk, milyen gondolatok is határozzák meg életünket. Élhetünk energiátlanul sodródva, de mozgósíthatunk magunkban korábban nem ismert erőforrásokat, tartalékokat is. Ezt segíthet ez a csodaszép kártyacsomag előcsalogatni belőlünk.


Különleges, prémium kivitel

Letisztult, egyszerű, énerősítő, megerősítő, pozitív üzenetekkel, prémium kivitelben, aranyprégeléssel mindkét oldalán, limitált példányszámban (150 pakli készült belőle). A kivételesen vaskos csomag 80 (4x20) lapból áll, életerő-mozgás-változás-öngondoskodás tematika mentén, feliratos vászonzsákba csomagolva. 

A grafika Erdélyi Sarolta Ágnes tervezőgrafikus és művésztanár munkája, ahogy a Császárvonal és a Hegmesék logója, a Richter Anna Díjas Hegmesék könyv dizájnja is. A kártya szövegét Kiss Verus és Rákosi Dóra, a Császárvonal alapítói írták.

Visszajelzések a kártyapakliról

Csodálatos ez a kártyapakli, tényleg lendületet ad a mindennapokban. Az íróasztalomon van a lap, amit naponta húzok magamnak, s ez lehetőséget ad arra, hogy az adott témát, gondolatot magamban megdolgozzam, ahányszor rápillantok munka közben is. A legjobb karácsonyi ajándékom volt. Csak úgy fogni, nézegetni is jó érzés, az egész olyan finom, könnyű és 'jó energiájú', túlspirizés nélkül. (Lilla)

Csodálatos kártyacsomagot alkottatok! Legszívesebben mindenkinek küldenék belőle. Biztos vagyok benne, hogy mindenki talál benne olyat, ami megszólítja. Ahogyan végiglapoztam, figyelmesen, minden kártyának időt adva, hogy megérkezzen hozzám az üzenete, sírtam, nevettem, volt 'na, EZ kell nekem' érzésem is. És nem tagadom, volt olyan is, amitől 'kényelmetlenül' éreztem magam, nyilván azért, mert azzal a dologgal kapcsolatban van tennivalóm. Ez pedig valóban motiváció. Sokat fogom még forgatni a lapokat! Köszönöm szépen! (Brigi)

Olyan szépek a kártyák! Gratulálok szeretettel! (Lévai Dóra, Anyaóra)

A Császárvonal kártyacsomagja december óta az életem része. Reggelente húzok egy kártyát, hangosan felolvasom és gondolkodom picit azon az egy mondaton. Ha nem vagyok itthon, eszembe jut és erőt merítek belőle. A napi rutinom részévé vált. Köszönöm szépen, hogy megalkottátok! (Varga-Szabó Barbara, Dana Stúdió és Szülőklub)

A Holdvirág kártyát itt lehet megrendelni.