"Nem sírhatok a kislányaim előtt a súlyom miatt..."

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Piroska foglalta össze tapasztalatait a császármetszés utáni regeneráló tornánkról, a Magamra találóról, amelyhel szülés után 3 hónappal lehet leghamarabb csatlakozni, és amelyben fontos megállapításokra, következtetésekre jutott. Olvassátok őt, átadjuk neki a szót!

Császár utáni torna: a Magamra találóra neveztem be

"Nagyon izgalmas volt ez a 6 hét, elsősorban szemléletformáló. Azzal a céllal kezdtem neki a programnak, hogy elkerüljem az első császárom után jelentkező nagyon durva, hónapokig elhúzódó derékfájást, és persze szerettem volna, ha emellett formálódik a testem is, és elindulok a felé, hogy visszanyerjem a szülés előtti alakomat" - kezdi történetét. (A nyitókép olvasói fotópáros, amit a szerző a program elején és végén készített magáról.)


Voltak mélypontok - nem mozdult a mérleg

Ahogy visszaemlékszik, nem volt könnyű a kezdés számára a programmal, kb. 2-3 hét alatt állt be a napi rutinja, mire össze tudta egyeztetni a két pici gyerekes mindennapokkal a tornát, öngondoskodást. "Az utolsó héten már minden nap tudtam tornázni. Voltak mélypontok is, kicsit elkapott a gépszíj és nehezen engedtem el a számokat, hiába láttam magamon a változást, hiába éreztem sokkal erősebbnek magam, a számok nem voltak a barátaim, a mérleg nem akart mozdulni. Ekkor kellett venni egy nagy levegőt és újratervezni, átgondolni, hogy miért is csinálom, mi volt a fő cél rövid és hosszú távon" - meséli.

Mint mondja, el kellett gondolkodnia azon, hogy komolyan megéri-e sírnia miatt, hogy nem a kívánt számot látja még a mérlegen, és ennek a programnak hála arra is rádöbbent, hogy két kislány édesanyaként mekkora felelőssége van abban, hogy ők milyennek látják majd magukat, hogy ők hogy viszonyulnak majd a testükhöz. "Nem sírhatok előttük a súlyom miatt, nem mondhatom, hogy csúnya vagyok, kövér vagyok, mert én vagyok számukra a minta, és nekem kell példát mutatnom, mert soha nem szeretném, ha ők valaha is rosszul éreznék magukat az alakjuk miatt."



A program végén összegzés - úton vagyok

"Most a 6. hét végén, túl rengeteg fizikai és lelki munkán, úgy érzem, jó úton haladok, elfogadóbb vagyok magammal, másképp látom a testemet, mint a program elején, nem fogok hazudni se Nektek, se magamnak, még most is vágyom vissza a szülés előtti alakomat, de most már tudom, hogy ehhez több idő és türelem kell. Most a legtöbb, amit tehetek, hogy barátságot kötök ezzel a testtel, ami annyi mindent kibírt már, a testtel, ami életet adott két gyönyörű gyereknek, a testtel, amit már háromszor felvágtak (két császár és egy vakbélműtét). Ma már tudom, hogy nem csak a torna és legfőképpen nem csak az izzadós, intervall edzés az egyetlen módja annak, hogy tegyek magamért valamit, hanem van még sok-sok más út - a cellulitkefétől, az SMR-labdákon át a hegkezelésig (ezek mind a Magamra találó program részei, mindet megtanítjuk videókkal használni - a szerk.). Köszönöm ezt a 6 hetet, a motiváló csoportot, a nagyon hasznos napi tippeket és a sokféle tornát. Én most idáig jutottam, folytatás következik megyek tovább a következő szintre, a Magamra találó pluszra veletek! Köszönök még egyszer mindent, fantasztikus, amit értünk, császáros anyákért tesztek."

Mit ad a Magamra találó program?

  • 30 perces, egymásra épülő, változatos tornákat kapsz, melyek tutira beleférnek a napirendedbe
  • a videók az előfizetési idő alatt elérhetők maradnak, nem tűnnek el, saját időbeosztásod szerint tudod őket csinálni, otthonod kényelméből
  • extra testkezelő videókat szállítunk, hegkezelést, haskezelést tanítunk - ezek mind az öngondoskodási rutinod részévé válnak
  • 50 szakértői tippet kapsz a program 6 hete alatt, melyek alapjaiban fogják megváltoztatni a szemléleted
  • lelki támogatást, relaxációt kapsz a program mellé
  • elfogadó közösséget, háttércsoportot kapsz, zártat, kiscsoportosat, melyben megtartó, motiváló közeg vár
  • folyamatosan eléred az edzőket, gyógytornászokat, egyéni kérdéseidre végig válaszolnak, ha kell, egy-egy újabb videóval, cikkel segítenek kérdésed kapcsán

CSATLAKOZOM!


Ha nem tudod, melyiket válaszd programjaink egyre bővülő kínálatából, ha van még kérdésed, gyere a Császárvonal szakértői támogatói csoportjába és kérdezz bátran!