címke: gyakori kérdés

Császár után / - 2019. 09. 19. 05:00

Duzzadt, hurkás a császáros hegem: ez normális?

Császármetszés után hogy kellene kinéznie a sebnek, hegnek? Mi fér bele "gyógyulás" címszó alatt? Kell-e aggódni, ha duzzadt, hurkás? Mit lehet tenni, hogy ez az állapot mihamarabb normalizálódjon? Gyakori kérdések sorozatunk témába vágó kérdés-válasza, szakértői közreműködéssel.

Császár után / - 2019. 09. 01. 04:55

Érzéketlen vagy túlérzékeny has és heg császár után: örökre így marad?

Vajon bele kell abba törődni, hogy császármetszés után érzékelten vagy akár túl érzékeny a has, a heg környéke? Tényleg így lesz ez innentől? Cseppet sem, sőt segíteni is tudjuk, hogy ez a kellemetlenség múljon, hogy testünk eredményesen regenerálódjon. Gyakori kérdések sorozatunk témába vágó kérdés-válasza, szakértői közreműködéssel.

Császár után / - 2019. 08. 23. 02:23

Nélkülözhetetlen segítség császármetszés után: segíti a sebgyógyulást, a szervek visszarendeződését - mi az?

Császármetszés után nem ritka, hogy az édesanyák arra panaszkodnak, légzésük mintha nem a régi lenne, és rekeszizmuk sincs a helyén. A hasukban is úgy érzik, a szerveik nem találják a helyüket, és sebük is nagyon kellemetlenül húzódik. Ez természetes folyamat. De mit lehet ilyenkor tenni? Gyakori kérdések sorozatunk témába vágó kérdés-válasza, szakértői közreműködéssel.

Császár után / - 2019. 08. 19. 09:19

Császármetszés és spinning: mikortól tekerhetünk a hasi műtét után?

A császármetszés egy nagy hasi műtét, az utána következő regenerációs idő pedig jóval hosszabb, mint hüvelyi szülés esetén. Ha császármetszés után a beltéri, kerékpáros edzés, a spinning mellett döntünk, az alábbiakat érdemes megfontolni. Gyakori kérdések sorozatunk témába vágó kérdés-válasza, szakértői közreműködéssel.