30 perces gerinctorna macera nélkül: "akkor csinálhatom, amikor akarom"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Sokat görnyedsz, pocsék a tartásod? A banyapúpodtól szabadulnál? Netán a szülés óta fáj az érzéstelenítés helye? Gyere, gerinctornázz velünk, és azt is elmondjuk, miért. Lídia írta meg pozitív tapasztalatait az online programmal kapcsolatban, ami biztosan neked is meghozza a kedved hozzá!

Online gerinctorna - sehova nem kell eljárni, otthonod kényelméből fog menni!

Lídia ugyan természetes úton szült, de egy ismerőse invitálására befizetett az őszi gerinctornás csoportunkra, amit Kovácsné Tonkó Csilla preventív gerinctréner szakmai vezetésével hívtunk életre, a Császárvonal aktívan tornázó követőinek kérésére. Az édesanya abszolút pozitív tapasztalatokkal keresett meg minket levélben a program végén, ebből idézünk most (a cikk nyitóképe olvasói fotó).

"Szeretném megköszönni a gerinctornás csomagot, nagyon élveztem! Általában este jutott rá időm, így külön erőfeszítést igényelt még egy fárasztó nap után nekiállni, de tudtam, hogy muszáj. Kb. fél éve gerinc/hátfájdalommal küzdök, amit elsősorban a hátizmok gyengesége és valamelyest a gerincferdülésem okoz. Az erősítésen már néhány hónapja dolgoztam, de a gyógytornászom kifejezetten gerinctornát is javasolt - 'jaj ne, nem akarok eljárni, az macera...' - gondoltam. És akkor az unokatesóm egyszer csak megkérdezte, hogy lesz ez a program, ő megy, nem akarok csatlakozni? Uh, dehogynem, ez így sokkal közelebb áll hozzám, hogy akkor csinálhatom, amikor akarom" - kezdi történetét tornászunk.


Az edző dicsérete

"Ami tetszett, hogy Csilla hihetetlen jó tréner, végig magyaráz, de közben hibátlanul csinál is mindent, fitt és üde, jókedvű, pörgős, nincs felesleges megállás, beszéd. És elég hamar rájöttem, hogy ez bizony gerinctorna és erősítés egyben, minden videó végére kellemesen leizzadtam" - mondja Lídia.

Csak könnyen elérhető eszközökre van szükség

Mint azt a velünk tornázó édesanya kiemelte: az is a program előnye, hogy minimális eszközre van csak szükség hozzá. "A videók gyakorisága is teljesíthető volt, bár természetesen én is elcsúsztam velük a gyerkőcök betegeskedése miatt, de sikerült pótolni. A hátam, gerincem pedig a kifejezetten jobban érzi magát, hogy törődtem vele."

Gerinctorna Rád szabva

A Császárvonal online gerinctréningje heti három videóval, egy hathetes programba csomagolva, a 2023-as ősz újdonságaként került be a Császárvonal online tornás Videótárába. A gerincprogram videói (heti két harmincperces és egy hétvégi, 15 perces) nem fix időben elérhetők és zajlanak, amihez alkalmazkodnod kell gyermeked, munkád, családod mellett, hanem akkor csinálod a megjelenés után őket, amikor tudod, és ahányszor csak szeretnéd.

A program indulásától meghatározott sorrendben kapják a vezetett csoport résztvevői a videókat, egymásra épülően, komplex egységet alkotva. A videók menet közben nem tűnnek el, nincs rajtad még ez a nyomás is, hogy ilyen módon keretek közé vagy szorítva! A program magja 4 hetes, plusz két hét ráadás pedig az életszerű csúszások miatt van utána, amikor újrázni, pótolni lehet a kimaradtakat, Neked tetszőket! 

Mindig figyelembe vesszük császáros előzményed!
Mint minden Császárvonalas program, ebben is találsz hegkezelést, hegmasszázst oktató videót! Miért fontos a hegkezelés minden mozgás mellé császár/VBAC után? Olvasd el!


A program eszközigénye mindössze egy pilates labda/soft ball, ennek hiányában egy felfújt labda, ami jól bírja a gyűrődést, ha kedvezményesen szeretnéd beszerezni, még kuponkódot is találsz hozzá a program leírásában! Nézd meg, mikor tudsz becsatlakozni a következő csoportba, nagy szeretettel várunk!

További, valódi ötcsillagos visszajelzések a gerinctornáról

(a képre kattintva továbbiakat is olvashatsz)

Kinek ajánljuk?

A programot neked ajánljuk,

…ha legalább 3 hónapja szültél,

…ha biztonságos mozgásprogramot keresel, esetleg már túl vagy a Császárvonal Alapcsomagján/ más, szülés utáni regeneráló programon

…ha az anyukás mindennapokban hol a derekad fáj, hol a lapockádnál, nyakadnál érzed a feszültséget, s ez már életminőségedre, kedvedre is kihat.

…ha napi 15 perced, fél órád akad magadra, akár részletekre bontva.

…ha szeretsz akkor tornázni, amikor neked jó, mert itt akkor indítod a videókat, amikor neked jó.

…ha szeretnél (újra) mozgásgazdagon élni.

…ha a robotos, görnyedős anyukás mindennapokból kitörnél, s rugalmasabbá válnál.

…ha beszűkült mozgástartományodat növelnéd.

...ha banyapúpod zavar és tennél ellene.

…ha a törzsed stabilitásáért dolgoznál, a CORE-izmaidat erősítenéd.

…ha testtudatod, egyensúlyérzéked növelnéd.

…ha jó társaságban szeretnél változni, fejlődni.

…ha szereted, hogy bármikor tudsz kérdezni a program alkotóitól.

…ha szereted, hogy mindig kapsz egy-egy biztató szót, ha változtattál valamin.

…ha kötetlenül szeretsz mozogni, akkor tornázol, amikor neked jó, amikor a pici hagyja.

Csatlakozom!