-4 kiló, -5 cm derék, -4 cm comb (Vivi beszámolója 4 hét után)

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

A kilók, a centik mellett a lelkiek is árulkodnak, milyen sok változást hozott Vivi életébe császármetszés utáni regeneráló programjaink egyike, a "Magamra találó plusz", de most elmeséli ő maga, mit tapasztalt.

Császármetszés után szakértői tornacsoportban

Vivi már jól ismeri a Császárvonal együtt induló, vezetett, online tornaprogramjait (a Magamra találó-sorozatot), nagyon kitartóan csinálja őket hónapok óta. A sorban a közepesen erős, hármas szintű edzésekkel, mozgásokkal, kihívásokkal érkező Magamra találó pluszt tudta le legutóbb, erről mesélt nekünk egy visszajelző levélben, amit engedélyével hiánytalanul megosztunk. "Ismét egy szuper program részese lehettem az elmúlt 6 hét során, változatos és sokszor komoly kihívást jelentő tornákkal. Nagyon sok motivációt adott, hogy csoportosan, egy közösségben volt lehetőség megosztani egymással a tapasztalatokat, mérföldköveket a program során és látni a többiek visszajelzését" - magyarázza az édesanya. (a fotók saját archívumból, olvasói engedéllyel)


Beszámolójában kitér az életszerű nehezítésekre is: mint meséli, minden tornát teljesített, az utolsó hetiek kivételével minden mást többször is. "Az első 4 hetem sikerült nagyon intenzívre - teljesítmény és motiváció szempontjából -, mindazok ellenére, hogy szinte mindig beteg volt valaki itthon. Sajnos az 5. héten már csak pár alkalmat tudtam tornázni és az utolsó héten egyáltalán nem tudtam rávenni magam, időt szakítani rá. Az utolsó két hetet beárnyékolta a kisfiam orvosaitól, védőnőjétől érkező negatív kritika a hozzátáplálását és fejlődését illetően - persze akikre igazán számítottam onnan kaptam támogatást" - meséli Vivi, s szavai nyilván sokaknak ismerősen csenghetnek, ami a motivációromboló hatásukat is illeti. Emellett még több haláleset is nagyon beárnyékolta napjait. "Lelkileg most nagyon nem vagyok jól, de a tornák során kapott pozitív gondolatok visznek előre, és persze nem adom fel, már jelentkeztem a következő közösen induló programra."

Olvasgass még sikertörténeteket, nézz még előtte-utána fotókat a Császárvonal Videótára kapcsán ide kattintva!

Biztonság: "mindig kapok valami pozitív gondolatot Tőletek"

"Az intenzív 4 héten testileg sokat erősödtem és formálódtam (ez a méreteimen is meglátszik ), lelkileg sokat segítettek a hétvégi pár perces gondolatok (a programban minden hétvégén érkezik egy-egy önszeretet gyakorlat), és már maga a mozgás, az hogy foglalkoztam magammal, sokat adott a lelki egyensúlyomhoz" - emeli ki. "Mint ahogy igyekszem minél többször hangsúlyozni, nagyon sokat segítettetek nekem már eddig is, és nem tartanék ott, ahol most vagyok - Nélkületek! El tudom fogadni magam, a testem, és hiszek annak változásában. Tudom, hogy Veletek együtt mozogva, a közösség tagjaként tudom elérni a céljaimat, mert a legnagyobb motivációt Ti adjátok a kitartásomhoz. Még ha most kicsit nehezebb időszakban is vagyok, de mindig kapok valami pozitív gondolatot Tőletek ami előre visz, lehet az egy poszt, hírlevél vagy akár csak egy kedves komment." 

És a 4 hét eredményei számokban

  • súly:     -4 kg
  • mell:    -4 cm
  • derék:  -5 cm
  • csípő:  -2 cm
  • comb:  -4 cm
  • felkar:  -3 cm

"Köszönök mindent! Vivi"

Csatlakozz vezetett tornaprogramjainkhoz Te is!


Három erősségben találsz kifejezetten szülés utáni regeneráló programot a Császárvonal tornarendszerében, mindegyik mögött Rákosi Dóra, a Császárvonal alapító gyógytornászának szakmai felügyelete áll.

Tudtad? 

A programok
- a mi szemléletünkben dolgozó, legjobb haza pre- és posztnatál edzőkkel, korrektív trénerekkel, gyógytornászokkal készültek
- egymásra épülnek
- komplexek, a nyújtás, az erősítés, a kardio, az átmozgatás ugyanúgy helyet kap benne
- figyelembe veszik császáros előzményed
- biztonságosak
- folyamatosan fejlesztés alatt állnak
- szétnyílthasizom- és gátbarát tornákból állnak
- napi 30 perces videókat tartalmaznak maximum, de 10-15 perceseket is kapsz benne
- has-, test- és hegkezelő videók is járnak melléjük
- limitált létszámban lehet részt venni rajtuk (nem lesz tömeg soha, alap filozófiánk, hogy tudjunk Rád figyelni)
- zárt háttércsoporttal működnek, melyekben segítjük a résztvevőket a vezetett időszak alatt.


A programok videói nem élő tornák, az előfizetési idő alatt bármennyiszer megnézhetők, nem tűnnek el. Ha kedvet kaptál a napi fél órádat igényló Lendület-sorozatba bekapcsolódni, gyere a közösen, csoportban induló programköreink egyikére, figyeld az aktuális indulási dátumokat!


CSATLAKOZOM!