Várandósság koronavírus idején? Íme, egy relaxációs hanganyag, hogy befelé tudj figyelni

Császár előtt

Szerző: Kiss Verus

A koronavírus és a világjárvány idején érezheted azt, terhesen, babával a pocakodban kihúzták lábad alól a talajt, hogy mindaz, amit elterveztél, most egészen más fordulatokat vesz. Egy videót, pontosabban hanganyagot hoztunk, ami segíthet mindennap néhány perc erejéig szülésedre hangolódni.

Talán az van benned, a sok szorongás, negatív történés ellehetetleníti a szülésre, a babád érkezésére való hangolódást. Ám ezen érdemes úrrá lenned, s olykor magaddal és babáddal kapcsolódva megpróbálni fókuszálni arra, hogy minden rendben lesz veletek.

Nyolcperces segédlet készült a Császárvonal csapatával, összefogásban, mely tényleg nem hosszú, nem sok idő egyszerre, beilleszthető a napi rutinba. Akár természetes szülésre, akár császármetszésre, akár VBAC-re készülsz, tedd a kedvencek közé.

A relaxáció szövegéért köszönet Ambrus Aliz, krízistanácsadó szakpszichológusnak, a narrációért pedig Perdy-Fazakas Brigitte érdemli meg hálás köszönetünket. 

Minden. Rendben. Lesz.



Zsebedben a segítség szülés előtt, alatt és után! Ha kérdésed van, gyere zárt csoportunkba is, s töltsd le a  Császárvonal ingyenes mobilalkalmazását, melyet császárral szülő édesanyáknak fejlesztettünk, s benne az egész műtétről, az előkészítésről, a beavatkozás menetéről, az utána következő napokról, sőt a gyermekágyról, a regenerációról is kimerítően olvashatsz. Az alkalmazást kiegészítendő a csaszarvonal.hu/videotar oldalon előfizethető videókat is találsz, melyek már a kórházban segítségedre lehetnek (különösen, ha nem találkozol odabent gyógytornásszal), majd a császár utáni tornákkal, a regenerációt segítő anyagokkal állnak melletted, hogy mielőbb felépülj, a lehető legszövődénymentesebben.