Szülés utáni, online torna mellett döntöttem: "fogytam, formálódtam, a program keretet és motivációt ad"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Szabina váratlan császármetszése után talált a Császárvonalra, a császármetszés utáni regeneráló tornákra, s onnantól kitartóan velünk mozog, nyeri vissza erőnlétét motiváló közösségünk és szakmai csapatunk segítségével. Elmeséli történetét.

Nem számítottam a császárra, de szerencsére rátok találtam

"A császár engem derült égből villámcsapásként ért. Utólag naivnak érzem magam, hogy erre az eshetőségre nem készültem fel alaposabban. Egy kedves ismerősöm ajánlotta a Császárvonal applikációt a figyelmembe, így szülés után egy héttel kezdtem az Alapcsomagotokat, amihez az appon keresztül jutottam el.

Bár rátok találtam volna hamarabb! Minden szülésre készülő és frissen szült anyukának receptre írnám fel ezt a programot.

Nagyon hálás vagyok, elkezdődött a testem regenerálódása, rengeteget segített lelkileg is" - meséli az édesanya.

Lendületbe hoztatok a Lendület-sorozattal

"Nem volt kérdés, hogy folytatom az Új lendület - Magamra találó programmal. És milyen jól tettem!" - hangsúlyozza Szabina, akinek szimpatikus volt a program komplexitása, hogy nem csak tornákat kap, melyek szétnyílt hasizom és gátizom-panaszok esetén is melegen ajánlottak, hanem a hegkezeléshez, haskezeléshez is mankókat kap az előfizetés ideje alatt.

Amellett, hogy kezdem visszanyerni az erőnlétem, fogytam, formálódtam, a program keretet és motivációt ad a mindennapokban.

"Mind a tornák, mind az egyéb testkezelő videók és a tippek is nagyon változatosak, hasznosak és jól követhetőek. A mozgással párhuzamosan a napi rutinomba beépült a cellulitkefés haskezelés és az Alapcsomagból megjegyzett, rövid hegmasszázs is."

Rákosi Dóri (a Császárvonal alapító gyógytornásza, a Lendület-programok szakmai feje és fő instruktora) egyik kardiós tornája utáni életkép (olvasói fotó)

"A háttértámogató facebook-csoportban remekül hat a közösség megtartó ereje, a nehezebb napokon különösen jó érezni, hogy nem vagyok egyedül, más is hasonló cipőben jár. Olyan jó, hogy vagytok! Köszönöm a munkátokat! Ma beneveztem a Magamra találó pluszra is!"

Mi is köszönjük, drága Szabina, hogy bizalmat szavazol nekünk újra és újra!


Gyere, tornázzunk együtt online! 

Ha kedvet kaptál a napi fél órádat igényló Lendület-sorozatba bekapcsolódni, gyere a közösen, csoportban induló programköreink egyikére! A "Magamra találót" akkor válaszd, ha 3 hónapja szültél, sokat sétálsz, esetleg túl vagy a Császárvonal Alapcsomagján, ha van szétnyílt a hasizmod, gátpanaszod, panaszos heged, vagy csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben szülés után stb. és most mennél tovább a regeneráció útján. Akkor is ez a csomagod, ha sokkal régebben szültél, de semmilyen szülés utáni regeneráló programot nem végeztél! 

A "Magamra találó plusz" legalább 5 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 3-as szintű erősítő, alakformáló program, amit vagy a "Magamra találó" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni regeneráló program után!  

A "Magamra találó ráadás" legalább 9 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 4-es szintű erősítő, állóképességet növelő, pörgős program, amit vagy a "Magamra találó plusz" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni, haladó regeneráló program után!  

CSATLAKOZOM!