Szülés után: "egy csüngőhasú anyakocának éreztem magam"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

A Magamra találó plusz online szülés utáni regeneráló torna anyai szemmel, Dóri mesélt és hozott fotókat visszajelzésként. Fogyás, alakformálás, erősödés, császármetszés utáni magára találás.

A számok döbbenetesek - a torna előtt és után is megvolt a mérés

Mindig különleges, amikor billentyűzetet ragadnak az édesanyák, akik végigcsinálják valamelyik online programunkat! Dóri is megírta minden tapasztalatát, és úgy gondolta, a számokkal kezdi, miután maga mögött hagyta a közepes szintű császármetszés/VBAC utáni, online tornaprogramunkat. Átadjuk neki a szót.

"Sziasztok! Először a tényeket írom centiméterben" - kezdi levelét, s megerősíti, a nagyon meglepő számokat ellenőrizte kétszer is, valóban ennyi a változás!

"A karom és a combom látványosan izmosabb lett, úgyhogy ott becsapósak a számok. A zsírt kezdi felváltani az izom. A csípőmön és a hasamon nagyon látom a változást" - írja.

Fogytam, pedig a kajára nem figyeltem annyira

Induláskor 69 kg volt, 65 a célja, a program alatt 2 kg-t sikerült leadnia úgy, hogy az étkezésre nem igazán tudott figyelni az éjszakázások miatt. "Illetve szoptatok, úgyhogy nagy diétába szülés óta nem vágtam bele, de cukrot és fehér lisztet hanyagolom" - teszi hozzá, hogy teljes legyen a kép.


Alakulok, formálódom az online tornaprogramokkal

"Induláskor egy csüngőhasú anyakocának éreztem magam. Tudom, hogy még sok javítanivaló van, de érzem a változást kívül és belül is. Sokkal energikusabb vagyok, szebbnek látom magam, ezáltal magabiztosabb is lettem. Kifejezetten erőt adott, amikor egy nehéz nap után együtt tornáztunk."

A Császárvonal-közösség ereje? Óriási!

"Megnyugtató, és biztonságot ad egy csoport tagjának lenni, ahol mindenki aktívan kommunikál. Kifejezetten jól esett kiírni magamból a dolgokat, és jól esett az edzők biztatása is, együtt örültem, vagy szomorkodtam a többiekkel. Tudtam, nem vagyok egyedül a problémáimmal.  Végre elkezdtem foglalkozni a hegemmel, eddig nem nagyon nyúltam hozzá.

Csináltam már egyéb torna programot online régebben, de ekkora háttértámogatást sehol sem kaptam. 

Úgyhogy köszönöm Nektek! Igazából, büszke vagyok magamra, hogy végigcsináltam a programot, de szomorú is vagyok kicsit, hogy vége van. Nem tudom, vagyok-e már elég erős a következő részhez (Magamra találó ráadás nevű programunkra utal - a szerk.), de azt tudom, hogy meg fogom próbálni!"


Olvasgass még sikersztorikat előtte-utána képekkel a Császárvonal online Videótára kapcsán, ide kattintva!

Te is elkezdenéd velünk?

Három szinten várunk szülés utáni regeneráló programjainkra, fix indulási dátumokkal (lásd fentebb).

  • A "Magamra találót" akkor válaszd, ha legalább 3 hónapja szültél, sokat sétálsz, és ha van szétnyílt a hasizmod, gátpanaszod, panaszos heged, fogynál, vagy csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben szülés után stb. és most elindulnál a regeneráció, visszaerősödés útján. Akkor is ez a csomagod, ha (sokkal )régebben szültél, de semmilyen szülés utáni regeneráló programot nem végeztél!
  • A "Magamra találó plusz - pörgős alakformálás" legalább 5 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 3-as szintű erősítő, alakformáló program, amit vagy a "Magamra találó" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni regeneráló program után!
  • A "Magamra találó ráadás a kirobbanó formáért" legalább 9 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó, 4-es szintű erősítő, állóképességet növelő, pörgős program, amit vagy a "Magamra találó plusz" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni, haladó regeneráló program után!

Írj a hello@csaszarvonal.hu címre, ha nem tudod, merre indulj, melyik programba kezdj! Vagy kérdezz Magyarország legnagyobb, császármetszéssel szült anyáknak létrehozott, szakértői csoportjában!