Online szülés utáni torna szakértőkkel: "szétnyílt hasizommal, császár után, receptre ajánlom"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Csilla mesélt arról, hogy miképp is változtatták meg a császármetszés utáni, a szétnyílt hasizommal, császáros előzménnyel kifejezetten ajánlott online tornáink életét, erőnlétét. Átadjuk neki a szót.

Lendületben a Császárvonallal

Csilla régi motoros online tornászunk a Császárvonal Lendület-sorozatának indulásától, rengeteg programkörön túl van, s alig maradt ki neki belőle, sokba belekóstolt. Így emlékszik vissza:  "2022 januárjában kezdtem el a Lendület programokat, a Gumiszalagos és az Alakformálós sajnos kimaradtak. Az alakformálósat külön sajnálom, tekintettel arra, hogy a 'Magamra találó' Lendület-programban kaptunk belőle ízelítőt" - kezdi az élménybeszámolót az édesanya. Mint mondja, a Lendület-programok változatos, komplex, a császáros előzményt minden alkalommal figyelembe vevő online tornái újra visszahozták az életébe a rendszeres mozgást szülés után.

Bőven van motiváció egy online közösségben is

"Nekem kimondottan jót tesz, hogy hetente két torna jön, és ott kopogtat, ha lemaradtam volna, hogy hajrá ne lustálkodj, mert lemaradsz. Eddig szerintem az összes tornát élveztem, mindegyikből tanultam. 1-1 mozgást a mindennapokba is beépítettem. Egyértelműen lendületesebb, rugalmasabb, erősebb vagyok. És - ami szerintem az egyik legfontosabb, hogy - a folyamatos mozgást a gyerekek is látják, sőt van, hogy csatlakoznak is, ők 1 és 3 évesek" - mondja büszkén az édesanya. 

Csilla saját fotója

A "Magamra találó" programot receptre, mindenkinek szülés után!

"Külön köszönöm nektek, hogy minden jelzésünkre, kérésünkre reagáltok, akár menet közben is formáljátok számunkra a programot. Akik most kezdenék a Lendület-programokat, azoknak kis sorrend-módosítást javasolnék. A napi tippek miatt a "Magamra találó" programot az elsők között ajánlom. Eszméletlen tudás van benne!"


Ne maradj le az új, közösen induló januári vezetett csoport indulásáról!

Gyere, kapcsolódj be a "Magamra találó" programkörébe (ha legalább 3 hónapja szültél), vagy ha már haladóbb szinten vagy, a szintén ugyanekkor induló, 3-as szintű "Magamra találó plusz" programba (ha legalább 5 hónapja szültél és már túl vagy valamilyen szülés utáni regeneráló programon), ahol pörgősebb, alakformálós, erősítő edzésekkel várunk! Ha pedig már "ninja" szinten vagy, a "Magamra találó ráadás" lesz a Te programod. Ne maradj le, limitált a részvevők száma!

CSATLAKOZOM!