Császár utáni edzés: "motivált, hogy láttam a sok édesanyát ugyanezzel a puttonnyal"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Ritát beszippantotta a Császárvonalas közösség együtt tornázós pörgése, motiváló ereje, erről mesélt nekünk, hogy a császár utáni posztoperatív programunk után mivel is folytatta a mozgást szülés után.

"Most, hogy a 'Magamra találó ' programot végigcsináltam, bizton mondhatom, hogy nemhogy nem bántam meg, hogy előfizettem az 'Erősödj vissza császármetszés után (6-12. hét)' programot követően erre, hanem konkrétan szomorú vagyok, hogy véget ért. Volt egy tornám, amit minden nap vártam, és most nincs. Minden este - egy-kétszer napközben is - nekifogtam és lenyomtam" - meséli Rita.

"Az eleje volt nehéz, az indulás, hogy rávegyem magam a rendszerre, de néhány nap után elmúlt. Hazaérkezett a férjem és termesztés volt, h anya lelép arra a 30 percre."
Partvisnyeles torna Tonkó Csilla posztnatál trénerrel (az olvasó saját fotója)

Mint mondja, motiválta, hogy másokkal együtt csinálta, "hogy láttam a posztokat, láttam a sok édesanyát ugyanezzel a 'puttonnyal' és a 'csináld meg-ből csináljuk meg!' lett. Épp jókor, jó időzítéssel jöttek a biztató, mozgásra invitáló e-mailek is."

"Én a futásból tudom, hogy kell a rendszer, kell hogy legyen  cél - még ha apró is -, de cél. És szerencsére én itt voltam veletek, ti pedig velem! A végére kisimultan, elégedetten, kapott tudással  mondhatom, hogy csak ajánlani tudom mindenkinek, aki vacillál vagy kétkedik, mert jó a torna, jó a közösség."