Egy félórás átmozgatás segíthet: "ettől a tornától érezhetően beindult a tejtermelésem"

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Egy kisbaba mellett a mindennapokban sokat görnyedünk, így jól esik, ha átmozgatjuk felsőtestünket, ellazítjuk a nyak és a váll körüli feszüléseket. A következő mozgássor kincset fog érni, ha fáj a nyakad, felső háti gerincszakaszod, a lapockád környéke, ráadásul jótékonyan hathat a mellkasra is, s így a mell keringésére, a Császárvonalas online tornász édesanyák visszajelzése szerint így a tejtermelésre is. Erről számolt be Nekünk Enikő is.

Nehezen indult a szoptatás, megoldást kutatott

"Ezt a programot egy másik anyuka félmondata miatt vettem meg. Első gyermekes anyukaként nehezen indult a szoptatás, négy (!) laktációs tanácsadót elfogyasztottunk, két Dévény-tornásznál jártunk, kórházi mellszívót béreltem, mindent megvettem, megittam, elkövettem, hogy legyen elég/kicsit több tejem. Aztán itt olvastam, hogy ettől a tornától valakinek jobban beindult a tejtermelődése. Senki sem mondta addig, hogy tornázzak" - meséli Enikő a Császárvonal "Nyílj ki, rózsám" mellkasnyitós programja kapcsán.

Tudtad?
Melltúltelítődés esetére is van egy pofonegyszerű segédletünk Videótárunkban!

Enikő és a "Nyílj ki, rózsám" Császárvonalas programja

"Belevágtam, és az egész testemnek jól esett a mellkasmobilizáció. Az SMR kislabdával itt találkoztam először (Mik is azok az SMR-eszközök? Hogy tudod használni? A Császárvonal Videótárában erről is találsz egy komplex oktatós videósorozatot ide kattintva - a Szerk.), itt éreztem rá az 'ízére'. A mozdulatok nem fárasztóak, de kellemesen átmozgatnak, különösen a görnyedős anyuka pózok után. Annyiszor megnéztem, végigcsináltam a gyakorlatokat, hogy az előfizetés után fejből is folytattam a tornát. És valóban, érezhetően több lett a tej, kevesebb pótlást kellett adnom a babámnak. Szívből ajánlom mindenkinek" - zárja visszajelző írását az édesanya.

 Enikő és az egyik segédeszköze a programhoz

Köszönjük, hogy megosztottad!

További visszajelzések tőletek


"Borzasztóan fájt a hátam, nem viccelek az első alkalom után elmúlt! És én előtte hetekig szenvedtem! Lassan fejből is megy annyit csinálom. Nagyon nagyon ajánlom a sok görnyedés miatt fájó hátra!" (Kata)

"Nagyon jó gyakorlatok. Régen szép volt a tartásom, ezt szeretném valahogy visszahozni és persze megszüntetni a kezdődő hátfájásom. Arra a jó érzésre és felfrissülésre amit a gyakorlatok elvégzése után érzek egyáltalán nem számítottam. Egy héten több nap is meg tudom csinálni kisbaba mellett." (Klári)
"Szuper gyakorlatok! Nemrég fizettem elő. Minden másnap csinálom. Ha ezzel tudok délelőtt kezdeni, akkor szinte egész nap panaszmentes vagyok. Nyaki gerinc fájdalom, zsibbadásos panaszok miatt kezdtem el. Csak ajánlani tudom." (Viktória)

Íme, a programot bemutató videó

A programot - sok más videós csomagunk mellett - itt találod, itt tudod előfizetni!