Császár utáni edzésprogram: tónusosabb has, elhalványodó császárheg? Igen!

Ti és a Császárvonal

Szerző: Kiss Verus

Amikor gyógytornász-fizioterapeuta nevez be a Császárvonal szülés utáni regeneráló programjainak valamelyikére, mindig izgalommal vegyes várakozással várjuk, hogy mi lesz a végére a véleménye. Kati írta meg nekünk, csupa lelkesítő gondolattal a haladóbb edzésekkel teli alakformáló programunkról a véleményét. Fókuszban a "Magamra találó plusz".

Pörgős alakformálás napi 30 percben, császár után

"6,5 hónappal a hasi szülésem után vágtam bele a Magamra találó plusz programba. Előtte is rendszeresen mozogtam: közvetlenül a program előtt is a Császárvonallal tornáztam, ezen kívül naponta átlag másfél órát sétálunk a kislányommal, időnként táncolok is egy kicsit, illetve heti 2x1 órát tornázok a kismamáimmal. Szóval alapvetően fittnek gondolom magam, és még így is bőven tartogatott kihívásokat a program!" - kezdi az előzmények és a kondíciók ismertetésével Kati, majd hosszan kifejti, hogy miért is nyerte el különösen a program a tetszését.

"Wow, erre is képes vagyok!"

"Ami nagyon tetszett, hogy többféle mozgásformával találkoztam a 6 hét alatt, így rengeteg új ingerrel bombáztam a szervezetem, idegrendszerem. Jó érzés volt egy-egy videó során megtapasztalni, hogy 'wow, erre is képes vagyok!' - meséli. A heti 2-3 alkalom tornát sikerült feltolnia végül heti 4-5-re, köszönhetően annak, hogy 12-15 perces gyakorlatsorok is vannak a programban, így az extra zsúfolt napokba is belefért egy kis mozgás, énidő.
Saját fotók: a képek talán kevéssé adják vissza, hogy milyen pozitív változást hozott, hiszen alapból egy filigrán édesanyáról van szó

Hegkezelés: ebben a programban sem hanyagoljuk
"A hegemet eddig is szorgalmasan kezeltem, mostanra viszont összekötöttem a relaxációs anyagok hallgatásával, így a lelkem is gyógyul közben. Ami a testi változásokat illeti: a fogyás nem volt célom, az erősödés annál inkább. A hasam sokkal szebb, tónusosabb lett, a hegem lazult és halványodott. 

"Összességében lendületesebbnek, rugalmasabbnak erősebbnek érzem magam, könnyebb a hétköznapi feladatokat elvégezni, a kislányomat emelgetni, kúszni-mászni vele a földön. A támogató közeg és az extra kihívások pedig minden napra újabb motivációt adtak. Köszönöm!"

Csatlakozz vezetett tornaprogramjainkhoz Te is!

Három erősségben találsz kifejezetten szülés utáni regeneráló programot a Császárvonal tornarendszerében, mindegyik mögött Rákosi Dóra, a Császárvonal alapító gyógytornászának szakmai felügyelete áll.

Tudtad?

A programok
- a mi szemléletünkben dolgozó, legjobb haza pre- és posztnatál edzőkkel, korrektív trénerekkel, gyógytornászokkal készültek
- egymásra épülnek
komplexek, a nyújtás, az erősítés, a kardio, az átmozgatás ugyanúgy helyet kap benne
- figyelembe veszik császáros előzményed
biztonságosak
- folyamatosan fejlesztés alatt állnak
- szétnyílthasizom- és gátbarát tornákból állnak
napi 30 perces videókat tartalmaznak maximum, de 10-15 perceseket is kapsz bennük
has-, test- és hegkezelő videók is járnak melléjük
- limitált létszámban lehet részt venni rajtuk (nem lesz tömeg soha, alap filozófiánk, hogy tudjunk Rád figyelni)
zárt háttércsoporttal működnek, melyekben segítjük a résztvevőket a vezetett időszak alatt.

A programok videói nem élő tornák, az előfizetési idő alatt bármennyiszer megnézhetők, nem tűnnek el. Ha kedvet kaptál a napi fél órádat igényló Lendület-sorozatba bekapcsolódni, gyere a közösen, csoportban induló programköreink egyikére, figyeld az aktuális indulási dátumokat!



  • A "Magamra találót" akkor válaszd, ha legalább 3 hónapja szültél, sokat sétálsz, és ha van szétnyílt a hasizmod, gátpanaszod, panaszos heged, fogynál, vagy csak szeretnéd magad jobban érezni a bőrödben szülés után stb. és most elindulnál a regeneráció, visszaerősödés útján. Akkor is ez a csomagod, ha (sokkal )régebben szültél, de semmilyen szülés utáni regeneráló programot nem végeztél!
  • A "Magamra találó plusz - pörgős alakformálás" legalább 5 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó. 3-as szintű erősítő, alakformáló program, amit vagy a "Magamra találó" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni regeneráló program után!
  • A "Magamra találó ráadás a kirobbanó formáért" legalább 9 hónappal a szülés után kezdhető, ha van egy stabil mozgásbeli alapod, ez egy haladó, 4-es szintű erősítő, állóképességet növelő, pörgős program, amit vagy a "Magamra találó plusz" programunk után javaslunk, vagy bármilyen más, komplex szülés utáni, haladó regeneráló program után!