Ingyenes adventi tornakalendárium december 1-jétől: gyere, regisztrálj!

Császár után

Szerző: Kiss Verus

December 1-től mindennap nyílik egy ablak a Császárvonal ingyenes Adventi tornakalendáriumában, ahol egy-egy rövid videót találsz, amolyan ünnepre hangolóan, és még 3 ízelítő, 15-30 perces tornát is hozunk ezekre a hetekre, januárban induló programjainkból, hogy megleshesd, milyen is ezeknek a hangulata! Ráadásul 24 kedvezmény érkezik partnereinkhez/hozzánk, érdemes követni! A program teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálj ma, ha eddig nem tetted!

Ahogy tőlünk már megszokhattad, sok-sok hasznos infóval és tippel megtámogatjuk majd az adventi mozgásos-vidám kezdeményezésünket is, Rákosi Dóra, a Császárvonal alapító gyógytornásza minden minivideóhoz ír nektek tudnivalókat is, hogy melyik videó miért is lesz hasznodra, akár a kihívások után is, a mindennapokba beépítve.

Sok olyan tippet is hozunk december 24-ig fb-oldalunkon és instaprofilunkban, amelyek segíthetnek mozgásban maradni és ép idegrendszerrel várni a karácsonyt!

Mit kell tenned?

  • Ha már valaha tornáztál velünk, a Császárvonal online Videótárából/regisztráltál a csaszarvonal.hu oldalon, akkor nem kell mást tenned, mint december 1-től mindennap benézni a profilodba, ahol látni fogod a kalendárium tartalmát!
  • Ha eddig soha nem tornáztál a Császárvonal Videótárából velünk, akkor nincs még felhasználói profilod sem - regisztrálj mielőbb! 

Regisztrálj ide kattintva (a hírlevél-feliratkozást se hagyd ki), hogy elérd a kalendáriumot!

Még továbbiakkal is kedveskedünk Neked!

Ami pedig extra idén: 24 db kedvezményt, akciót  hozunk (ingyenes szállítást, ingyenes termékmintát, kedvezménykupont stb.) partnereink jóvoltából minden egyes nap! Ezeket a kalendárium napi posztjaiban, a videók alatt találod meg!

Pillanatkép a Grinch-mozgásos videóból :)

Csupa olyan vállalkozótól érkeznek ezek, akikkel az elmúlt 5 évben nagy örömmel dolgoztunk, vagy munkájuk, termékeik nagyban köthetők a szülés utáni regenerációhoz, az anyai jóllét támogatásához.

A tornakalendáriumot itt fogod megtalálni.