Tegyél Te is a császárral szült anyákért: nyomtass Császárvonal plakátot és tájékoztatót, vidd el védőnődnek, szülésznődnek, orvosodnak!

Blog

A Császárvonal projekt, applikációnk és tevékenységünk híre szájról szájra terjedt az elmúlt öt évben, de így is csupán a hasi úton szült édesanyák töredéke szerez tudomást arról, hogy létezünk, hogy a császáros anyáknak megálmodott, ingyenes mobilalkalmazásunk szerte a világon bárhol letölthető, a regenerációt, felépülést, heggyógyulást segítő, előfizethető videós segédletünk a weboldalunkon pedig hiánypótló. Most segíthetsz: nyomtass Császárvonalas plakátot, és vidd el azoknak a szakembereknek, akik anyákkal foglalkoznak a mindennapokban - a védőnődtől az edződig!

Weboldalunkról is letölthető immár a Császárvonal figyelemfelkeltő, a projekttel kapcsolatos, minden fontos információt tartalmazó plakátja, mely A/4-es méretben otthoni körülmények között is remekül nyomtatható, színes verzióban.


A színes Császárvonal plakát letölthető innen.

A császármetszés utáni regenerációról szóló komplex, ingyenes tájékoztatónk letölthető innen.

Mit tegyél?

Ha úgy érzed, másnak is segíthet mindaz, amit a projekt egy érintett anyának adhat, akkor...

1) Töltsd le plakátunkat, e-bookunkat,

2) nyomtasd ki,

3) majd juttasd el védőnődnek, szülésznődnek, orvosodnak, edződnek, hogy ő kitehesse (ehhez sok helyen engedély kell), ajánlhassa másoknak!

A 13. kerületben már kint vagyunk (köszönet Szandinak!)

Bónusz: ha van kedved, fotózd le aztán a faliújságon, hadd kerüljön ki Fb-oldalunkra is a gyűjteménybe, hova jutott már el hírünk - Nektek hála! Köszönjük!