Érkezik a Császárvonal 5. szülinapi rendezvénye: tanácsadás, előadások, műhelymunkák várnak!

Blog

Szerző: Kiss Verus

A Császárvonal történetében először élőben egy nagy rendezvényre hívunk: megünnepeljük, hogy vagyunk, egymásnak és egymásért, szakemberekkel és civilekkel vállt vállnak vetve segítve egymást szülés előtt és után. Mert minden szülés számít, minden édesanya megérdemli a testi-lelki támogatást császármetszés/VBAC előtt és után. Ezért dolgozunk. És ezt Veletek szeretnénk megünnepelni.

2023. október 7-én a Magnet Házba szervezzük meg az országos Császárvonal-találkozót, ahol szakembereinkkel, edzőinkkel, a hozzánk kapcsolódó szülés körüli segítőkkel és a hozzád hasonló Császárvonal-követőkkel találkozhatsz, dedikáltathatod Hegmesék és A VBAC-titok könyved, megismerkedhetsz élőben a Császárvonal partnereivel, edzőivel, az ő szülésfelkészítő és szülés utáni, császármetszés utáni regenerációt segítő termékeikkel. Ráadásul három műhelyt, workshopot is szervezünk, ahol három remek szakemberrel saját élményű egy órát tölthetsz egy-egy témában. A rendezvényt egy nagyszabású tortázással zárjuk. Nézzük részletesen a programot!

5. Császárvonal szülinap - tervezett program

9:00 Nyitás

9:15 Megnyitó, a résztvevők üdvözlése, a Császárvonal és a Babagenetika jótékonysági tombolájának eredményhirdetése (összefoglaló, köszönetnyilvánítás)

9:30-10:30 Választható, kislétszámos műhelymunka I., Rákosi Dórával, a Császárvonal alapító gyógytornászával: Egyszerű gyakorlati tippek a mindennapi hegkezeléshez (workshop, 10 fő, Kankalin terem) 

10:00-10:15 Dr. Pálla Péter, szülész-nőgyógyász előadása

11:00-12:00 Császárvonal beszélgetés, sztorizás, visszatekintés, közönségtalálkozó a projekt alapítóival, aktív szakembereivel, kötetlenül

11:30-12:30 Választható, kislétszámos műhelymunka II., Veisenberger Eleonórával, perinatális szaktanácsadóval, dúlával, TRE providerrel: “Kaleidoszkóp - várandósság- és szülésélmény-mozaikok” (workshop, 10 fő, Kankalin terem)

12:30-12:45 Halmos Gábor, pszichológus, coach, tréner előadása apaságról, szülésről, szülés utáni párkapcsolatról

12:45-13:45 Választható, kislétszámos műhelymunka III., Záborszky Zsófia pszichológussal, trénerrel, az Anyatükör alapítójával: Testkép szülés után (workshop, 10 fő, Kankalin terem) 

13:30-13:45 Baranya Ági, szülésznő előadása

14:00-tól Tortázással is ünnepeljük meg a Császárvonal 5. születésnapját! Egy szelet Neked is jut <3

15:00 Programzárás, a rendezvény belépői között pedig kisorsoljuk a szülinapra felajánlott, partneri tombolanyereményeinket

Programok folyamatosan, egész nap

  • szakemberek tanácsadópontja (szülészorvos, szülésznő, dúla, gyógytornász-manuálterapeuta, perinatális szaktanácsadó)
  • beszélgetés a Császárvonal tagjaival, munkatársaival, edzőivel
  • szétnyílthasizom-vizsgálat tanácsadással, tape-eléssel (Halmosné Minczér Mariann, pre- és posztnatál trénerrel, a Császárvonal Videótárának egyik állandó edzőjével)
  • AnyaNyugiPont Ilyés Vera IV-vel
  • hordozási tanácsadás a BeliBubával
  • kiállítói vásár a kisteremben (császármetszéssel, VBAC-kel kapcsolatos termékek, kiadványok, szülés utáni regenerációhoz kapcsolódó - pl. hegkezelő - eszközök kipróbálása, vására, szolgáltatásokkal való ismerkedési lehetőség)
  • szoptatós, pihenőszoba
  • játszósarok a legkisebbeknek
  • büfé, ebédelési lehetőség
  • fotózkodás, fotókeret

Mennyibe kerül a jegy és még mit kapok mellé?


Jegyet a Cooltix oldalán, ide kattintva tudsz vásárolni 4640 forintért (14-99 éves kor között kell jegyet váltani), a helyszínen NEM lesz lehetőség.


  • Az első 50 fő, aki jegyet vált a programra, extra ajándékokat kap welcome csomagjába (pl. extra termékminták, extra kedvezmények partnereinkhez + 30%-os kupon a Császárvonal Videótárához). 
  • A normál jegy vásárlói 20%-os kuponkódot kapnak a Császárvonal Videótárához (https://csaszarvonal.hu/videotar) és ugyancsak ajándékokkal teli welcome pakkot.
  • A jegyvásárlás után azonnal feliratkozhatsz a műhelymunkák egyikére, a férőhelyek limitáltak, amint beteltek, jelezni fogjuk. Az early bird jegyvásárlók előnyben, hiszen előbb tudják bebiztosítani helyüket! A limitált férőhelyes műhelymunkákra a rendezvény előtt a hello@csaszarvonal.hu címen tudsz helyet foglalni jegyvásárlásod igazolásával. A limitált férőhelyes műhelymunkákra a rendezvény előtt a hello@csaszarvonal.hu címen tudsz helyet foglalni jegyvásárlásod igazolásával. Kérünk, a workshopokra gyermeket ne hozz be, hogy a kistermekben zajló elmélyült munkára mindenki tudjon koncentrálni.
  • Mindenki, aki a nap folyamán belép a rendezvényre előzetesen megvásárolt jegyével, részt vesz a délutáni tombolán, ahol a partnereink által felajánlott termékeket lehet megnyerni. Eddigi felajánlóink: Rad Roller Hungary, Hegeltávolítás szike nélkül, MomCare by Lina (folyamatosan bővül).

És hol lesz ez pontosan?

Budapesen, a Magnet Közösségi Házban (1062 Budapest, Andrássy út 98.), a konferenciateremben, mellé pedig a rendezvény ideje alatt a miénk egy szoptatós szoba és egy kisebb terem (Kankalin) is.

Gyere PamutLaboros pólóban, ajándékot kapsz!

Ha a rendezvényen a PamutLaboros Császárvonal-kollekció valamely ruhadarabjában (póló, pulcsi, kabát) jelensz meg, hostesseinktől egy Császárvonalas illatkerámiát vagy hűtőmágnest kapsz belépéskor ajándékba, amit választasz! Hogy hol tudsz ilyet rendelni? Nézd, ide kattintva! 

Kikkel találkozhatsz, akiktől kérdezhetsz, kivel kapcsolódhatsz?

Kiss Verus

Egészségügyi újságíró, kommunikációs szakember, háromszoros császáros édesanya, a Császárvonal projekt egyik ötletgazdája, a Császárvonal.hu főszerkesztője, a Hegmesék című könyv szerzője. Missziója a tévhitirtás és a kiegyensúlyozott, hiteles egészségügyi tájékoztatás. A kávé- és az élethosszig tartó tanulás megszállottja.