Nemsokára debütál a Hegmesék projekt!

Blog

Gőzerővel alakulnak a Hegmesék projekt elemei, a virtuális fotókiállítástól a könyvig, kövesd figyelemmel az eseményeket, iratkozz fel ránk minden létező platformon, hogy biztosan ne maradj le semmiről!

májusban elnyert, megtisztelő és rangos Richter Anna Díjunk kapcsán egész nyáron munkában voltunk a Hegmesék projekt megvalósítása kapcsán: zajlott a virtuális kiállítás fejlesztése, a szoftveres és UX-es (felhasználói élményes) szálának tervezése, majd megvalósítása, a könyv utolsó simításait hol a strandon, hol a játszótéren végeztük a gyerkőcök mellől, felhúztuk az új Instaprofilt a projekthez, izzítottuk az új lejátszási listát a YouTube-csatornánkon. Elkészült az új blog a projekthez, s előkészítettük a műtermet is a szakmai előadások rögzítéséhez. Lettek rólunk, a csapattagokról szuper fotók (ebből kettő be is került a könyvbe), s megszületett a hegmesés gúnyánk is, amit a projekt logója díszít (ugyanúgy Erdélyi Sarolta Ágnes munkáját dicséri, mint a Császárvonal logója, annak egy "mutációja").


És mindeközben forgatott velünk a Richter csapata is, hogy ősszel megmutassuk, mindez a színfalak mögött hogy is nézett ki és alakult, s mi minden mozgatja, mozgatta a szálakat a megvalósulás felé vezető úton.

A Hegmesék könyv kéziratát ellenőrizzük (Rákosi Dóra és Kiss Verus a fóti Levendula Gyógyközpont co-office részlegén, munka közben)

Ne maradj le!


  • Virtuális heges kiállítás: A Hegmesék kiállítást októbertől szeretnénk elétek tárni itt, a Császárvonal oldalon, s bízunk benne, legalább olyan lelkesen fogadja majd követőtáborunk, ahogy mi készítettük az elmúlt öt hónapban. Ezen az oldalon találod majd, mentsd el a kedvencek közé: https://csaszarvonal.hu/hegmesek
  • Hegmesék blog a Cafeblogon, ahol érdekes interjúk, cikkek látnak napvilágot, hegkezelésről, tévhitekről, érzésekről sok szó esik majd a császármetszés kapcsán, csillagozd meg, mentsd el ezt is: https://hegmesek.cafeblog.hu/
  • A Császárvonal YouTube-csatornáján, a Hegmesék lejátszási listáján érkeznek októbertől a beszélgetések gyakran ismételt, császáros témákat érintve, a #hegtudatosság jegyében, iratkozz fel ránk addig is: https://www.youtube.com/channel/UC66vEuwV72o6hdcV5bWkJfw
  • A Hegmesék Intsaprofilja itt követhető és melegen ajánljuk, kövesd be: https://www.instagram.com/hegmesek/
  • Hegmesék könyv: ennek megjelenéséről, elérhetővé válásáról hírt adunk majd mindenhol október elején, figyelj minket, megvenni kizárólag nálunk lehet majd, de lesz nyereményjáték is a megjelenés kapcsán!


És természetesen várunk a Császárvonal fb oldalán, zárt csoportjában is!