Mobiltelefonos alkalmazásokat ajánlunk: ha felkészülten várnád babádat

Császár előtt

Szerző: Kiss Verus 50 megtekintés

Várandós vagy? Leszoktál a papíralapú irodalomról? Digitális mami vagy, akinek fontos kelléke az okostelefon? Akkor az alábbi appok mindenképp landoljanak készülékeden!

Nem tudom, te mit tapasztaltál, de nekem a két várandósságom, a sokszor futószalagszerű hazai szülészeti ellátás megtapasztalása elég volt ahhoz, hogy rájöjjek: nem hagyatkozhatom csak az ellátórendszerből kinyerhető, sokszor igen hiányos és szegényes tájékoztatásra, hanem muszáj felvértezni magam minden tudással, a lehető leghitelesebb forrásokból, hogy minél kevesebb meglepetés érjen.

Éppen ezért olyan applikációkat szedtem most csokorba, melyek nem a klasszikus, édesanyáknak gyakran ajánlgatott vonalból érkeznek (9 hónapot végigkísérő app, magzatmozgás-számláló stb.), hanem csupa olyasmi, amelyekről egytől egyig azt mesélték a körülöttem levő édesanyák, hogy…

A cikk folytatását itt találod, az Anyabázison: három olyan alkalmazást hozunk nektek, amelyek szerintünk tényleg hasznosabbak bármilyen babamozgás-számlálónál vagy játéknál.

Kiss Verus

Egészségügyi újságíró, kommunikációs szakember, kétszeres császáros édesanya, a Császárvonal projekt egyik ötletgazdája, mindenese, a Császárvonal.hu főszerkesztője. Missziója a tévhitirtás és a kiegyensúlyozott, hiteles egészségügyi tájékoztatás. A kávé- és az élethosszig tartó tanulás megszállottja.